gimnastic-banner-the-beat-challenge

Punt important pel Juvenil A

Els de Manel Cazorla van aconseguir el cap de setmana un important punt en el seu desplaçament a terres gironines.

Els de Manel Cazorla van aconseguir el cap de setmana un important punt en el seu desplaçament a terres gironines.

Els grana visitaven al Girona en un camp sempre complicat, degut a les mides, i a la capacitat del rival per fer-se fort a casa. A més, el fort vent va condicionar, i molt, el joc dels tarragonins. Amb tot, l’objectiu era clar, tornar a sumar després de la derrota de la setmana anterior, i recuperar les bones sensacions que havia ofert l’equip just abans de les vacances de nadal.

A la primera meitat el Nàstic, amb el vent en contra, va patir per mantenir el marcador a cero. Els locals, a més, van gaudir d’un penal a favor però no van encertar a convertir-lo, donant ales als grana que, a la segona meitat i amb el vent a favor, van tancar al Girona a camp propi. Els de Cazorla van disposar de dues ocasions molt clares i un xut al travesser de Verge que tan sols el vent va evitar que es convertís en gol.

El tècnic del Juvenil A, Manel Cazorla, es mostrava satisfet amb l’esforç dels seus durant tot el partit. “No podíem demanar més als nois, el vent i les mides del camp dificultava molt el joc pels dos equips. Són un rival molt complicat, amb números molt bons a casa i sabíem que hauríem de lluitar molt si volíem sumar, i així ha estat. A la segona meitat els hem tingut tancats al seu camp i hem dominat amb claredat. Ens ha mancat fortuna per fer el gol que ens hagués donat els tres punts, però hem recuperat les sensacions que era el més important. Ara tocarà fer bo el punt a casa contra el Mallorca. No serà fàcil ja que són els tercers classificats, però lluitarem per treure un bon resultat. Les sensacions tornen a ser positives i un bon resultat ens donaria tranquil·litat a la taula”.

gimnastic-ucrania