gimnastic-banner-the-beat-challenge

Queden tres dies per la I Cursa Nàstic

Avui s'ha fet el rellançament de la Cursa Nàstic, que arribarà aquest proper diumenge 1 d'abril. En l'acte s'han presentat les darreres novetats, com els serveis i avantatges que tindran els corredors de la Cursa. Cada participant rebrà una bossa amb un Powerade, una aigua, una peça de fruita, una barra energètica de Kellog's, una ampolla de vi blanc sense alcohol de les Bodegues Torres, un 2×1 en els MCB Cinemes, un 2×1 en l'Aquum Spa, un paquet de mocadors Tempo i altres sorpreses. A més, la cursa disposarà de serveis de guardarroba, vestidors i fisioterapeutes gratuits per als participants.

Avui s'ha recordat que les inscripcions encara estan obertes i que els dorsals es podran recollir el dissabte al matí a la Botiga de Runners World, el dissabte a la tarda en un estand a la prèvia del partit al Nou estadi o el mateix diumenge a la cursa, on encara es podrà apuntar qui vulgui.

L'acte d'avui ha servit ambé per a presentar la samarreta i el dorsal que s'entregaran als corredors i fer una fotografia de família amb els patrocinadors de l'esdeveniment.

gimnastic-ucrania