gimnastic-banner-the-beat-challenge

Quim Lorca, Marc Grau i Marquitos, a la selecció catalana sub-16

Tres jugadors del Nàstic han estat convocats per a l’entrenament de la selecció catalana sub-16, que es fa aquest dimarts 30 d’octubre al Complex Esportiu Municipal Olímpia de Sabadell

Tres jugadors del Nàstic han estat convocats per a l’entrenament de la selecció catalana sub-16, que es fa aquest dimarts 30 d’octubre al Complex Esportiu Municipal Olímpia de Sabadell i que serveix de preparació per al Campionat de Seleccions Autonòmiques.

Són el defensa central Quim Lorca que juga amb el Juvenil B i el mig-campista Marc Grau i el davanter Marcos Fernández “Marquitos”, que juguen al Cadet A de Divisió d’Honor.

Els tres jugadors són titulars amb els seus equips: Quim Lorca ha jugat cinc partits enguany amb el Juvenil B a la Lliga Nacional, mentre que Marc Grau ha disputat sis partits amb el Cadet A i Marquitos cinc, aconseguint també tres gols.

Cal destacar el bon paper de l’equip cadet del Nàstic, que ocupa el quart lloc de la classificació amb 12 punts només per darrere de FC Barcelona, RCD Espanyol i Girona FC.

gimnastic-ucrania