gimnastic-banner-the-beat-challenge

Ramírez, presentat com a nou entrenador del filial

Kiko Ramírez va ser ahir presentat com a nou entrenador de la Pobla de Mafumet. El fins ara entrenador del juvenil grana va comparèixer ahir al costat de la cúpula de la Pobla i del Nàstic per tal de presentar el pal de paller del nou projecte.

En l'acte hi van prendre part el president de la Pobla, el senyor Josep Mir; el director esportiu del Nàstic, Josep Maria Nogués; el director del futbol base grana, Yago Aguilar; el propi entrenador i altres membres de la comissió esportiva de la Pobla.

El nou entrenador del filial grana es va mostrar molt il·lusionat amb aquesta nova etapa que encetarà, i va assegurar que és ‘realista i ambiciós', i que el treball serà el mateix que ha dut a l'èxit el juvenil. "El meu objectiu serà jugar igual que entrenem", una filosofia que ja fa temps que l'acompanya. Per la seva banda, el director esportiu del Nàstic, Josep Maria Nogués, va reiterar la voluntat de professionalitzar el filial; entrenant pel matí, treballant d'una manera semblant a la del primer equip i reduint les diferències entre els professionals i els joves del filial.

 

 

gimnastic-ucrania