gimnastic-banner-the-beat-challenge

Raul Fuster: "El Nàstic ha aconseguit un final de temporada feliç"

Raul Fuster ha comparegut aquest matí davant dels mitjans de comunicació, i ha transmès la satisfacció per aconseguir l'objectiu de la permanència. El defensa grana ha fet una breu valoració d'aquesta temporada, i ha destacat que ha estat una bona temporada perquè s'ha aconseguit l'objectiu. "Hem fet una primera volta molt fluixa on ens va costar agafar el ritme de la competició, però a la segona volta va haver un canvi de mentalitat, i vam reaccionar" ha comentat el jugador.

Fuster ha afirmat que la segona divisió és molt competitiva, i el Nàstic ha aconseguit un final feliç assolint la permanència a la segona divisió, una situació que, segons el jugador, "tots haguéssim signat al principi". El defensa grana ha manifestat la seva voluntat de mantenir el bloc de jugadors d'aquesta temporada, "amb el bloc que tenim i alguns reforços podem ser un equip molt competitiu la propera temporada" ha destacat Fuster.

A nivell personal, el jugador grana ha comentat que ha estat una temporada complicada, però que s'ha trobat molt bé amb l'equip i la seva evolució ha estat positiva. "Espero donar més de mi la propera temporada" ha comentat Fuster.

gimnastic-ucrania