gimnastic-banner-the-beat-challenge

Rayco i el Nàstic rescindeixen el contracte

El davanter Rayco García deixa de pertànyer avui mateix a la disciplina del Gimnàstic de Tarragona, SAD. Club i jugador han acordat finalitzar la seva vinculació laboral de mutu acord, després de dues campanyes defensant els interessos nastiquers.

El davanter Rayco García deixa de pertànyer avui mateix a la disciplina del Gimnàstic de Tarragona, SAD. Club i jugador han acordat finalitzar la seva vinculació laboral de mutu acord, després de les dues campanyes en què el punta ha defensat els interessos dels nastiquers.

El futbolista canari, que va arribar a Tarragona fa dues temporades, deixa l’entitat grana després de ser el màxim golejador del Nàstic en la temporada de l’ascens a la Segona Divisió, la 2014-2015. L’hàbil davanter va sumar 14 gols en els 33 partits de lliga que va disputar sota les ordres del tècnic Vicente Moreno. En la darrera temporada a la categoria de plata, el jugador va disputar 14 enfrontaments en lliga.

El club vol agrair a Rayco García Dauta la professionalitat amb la qual ha treballat tot aquest temps i li vol desitjar sort en el futur, a nivell personal i professional.

gimnastic-ucrania