Rayo 2 – Nàstic 3

El Nàstic s'està acostumant a les remuntades, a fer tres gols i a sumar jornades sense perdre. Aquest vespre ha aconseguit la goleada més gran de la temporada lluny del Nou Estadi, al marcar-li tres gols al Rayo Vallecano. Amb aquests tres punts el Nàstic s'apropa molt a la xifra màgica dels 50 punts, ja que tancarà la ornada amb 47.

El partit no ha començat bé però per als de Luis César, ja que en el minut 18 Susaeta ha avaançat els locals amb un gran xut de falta directa. La reacció grana ha estat immediata. Tres minuts més tard, Morán ha aconseguit el gol de l'empat. Encara a la primera part els grana han aconseguit el segon i, per tant, posar-se per davant en el marcador. Una falta a la frontal haa acabat amb l'expulsió de Pelegrín i amb un altre gol de falta del capità del Nàstic, Aleandro Campano. Amb l'1 a 2 s'ha marxat al descans.

A la represa el guió s'ha mantingut i el partit ha brillat per les aturades constants. El conjunt local s'ha quedat amb nou ugadors per l'expulsió d'Angel i el Nàstic ho ha aprofitat per fer el tercer, obra de José Mari després d'una bona centrada de David Medina. Tot i que l'1 a 3 semblava un bon avantatge, el Rayo ha retallat distàncies amb un xut a l'escaire de Movilla. A partir d'aquí els madrilenys han posat setge, però els granaa han aguantat bé les embrenzides i han mantingut el resultat que els donava els tres punts.