Rayo Vallecano 1 – 1 Nàstic

El Nàstic ha esgarrapat un punt de Vallecas en un partit on ha merescut la victòria. El gol de Powel ha estat contrarrestat per un altre de Piti en el 90, previ penal aturat per Ruben Pérez, que ha tornat a signar un altre gran partit.

El Nàstic ha signat una gran primera part al Teresa Rivero de Vallecas. Els de Joan Carles Oliva han llegit a la perfecció el partit i s'han convertit en aquell equip camaleònic que reclamava el de Lleida, que advertia ahir que hi hauria molts moments diferents. Els tarragonins han dominat a estones, han sapigut replegar-se i han aprofitat les seves ocasions. Tot i que les oportunitats s'han repartit sense massa encert a ambdós cantons terreny de joc, el Nàstic ha aconseguit avançar-se abans del descans. Powel s'ha aixecat per sobre de tota la defensa rayista en una juga d'estratègia en el minut 39 i el seu cop de cap ha acabat a la xarxa de la porteria defensada per Cobeño. Amb el 0-1 els locals han avançat línies i el col·legiat els ha assenyalat un penal quan només quedava un minut pel descans. Ha estat aleshores quan ha aparegut Rubén Pérez, que s'ha estirat al seu pal dret i ha desviat el xut de la pena màxima a fora, evitant l'empat dels madrilenys. Els grana han marxat als vestuaris amb avantatge per segona vegada aquesta temporada (la primera va ser la setmana passada a casa contra el Salamanca).

A la represa el Rayo ha intentat agafar les regnes el partit, però el bon posicionament del Nàstic ha fet impoissible que les ocasions locals arribessin amb claredat. Al minut 61 Powel ha sortit del camp després d'una topada i Oliva ha donat entrada a Eloy Gila. Sandoval també ha mogut la banqueta i ha fet entrar d'inici Piti i, més tard, ho ha fet amb Delibasic.

Sense masses arribades, tret d'un xut que ha desviat la defensa grana i una bona rematada d'Eloy, els entrenadors han seguit movent les banquetes. Oliva ha donat entrada a Gerardo i Sandoval a Juli. L'asturià, precisament, ha tingut l'ocasió més clara pels grana. El seu xut potent s'ha estavellat al travesser de la porteria de Cobeño, evitant el 0-2.

L'àrbitre ha tornat a ser protagonista en el minut 76, quan ha expulsat a Sergio Díaz per veure la segona targeta groga. El Nàstic només ha jugat en inferioritat cinc minuts, ja que en el 81 Aganzo ha estat expulsat per vermella directa.

Just després d'una falta sobre Rubén Pérez, Gerardo ha tingut el segon a les seves botes, però la pilota no ha entrat.

La injustícia del futbol ha volgut que Piti empatés a falta d'un minut pel final del partit.

Amb aquest empat el Nàstic suma dos partits sense perdre i rebrà la setmana vinent el Celta al Nou Estadi a les 16h.