Real Zaragoza 'B' 0 – 3 Nàstic

El conjunt grana goleja a La Romareda i suma la desena victòria d’aquesta temporada lluny de Tarragona. Els gols de Rayco, Rocha i Marcos fan que el Nàstic sumi 65 punts al capdavant de la classificació. Més de 300 aficionats grana s’han desplaçat a Saragossa per donar suport a l’equip.

Partit en un escenari de luxe, La Romareda. A la grada, la Marea Grana, que no ha deixat d’animar als seus jugadors en tot el partit. L’equip ha correspost sortint a per la victòria des del primer minut. De fet, tal i com s’ha donat en els últims partits, els de Vicente Moreno s’han avançat al marcador en el tram inicial de partit. Una passada en profunditat de Rocha ha deixat a Rayco sol davant el porter. El canari ha retallat amb qualitat davant la sortida de Víctor i ha materialitzat el primer gol de la tarda (0-1). En el següent minut, l’àrbitre ha xiulat cessió en contra dels grana. A la rematada, Xisco Muñoz, sota pals, ha evitat l’empat dels locals. En els instants següents, el filial saragossà ha controlat la possessió i ha creat perill a la porteria de Reina. Al minut 17, ha pogut interceptar un xut de Carlos, que havia recuperat la pilota en terreny grana. Tres minuts després, Xisco Muñoz ha buscat una centrada-xut que ha desviat el porter local. Al 27, Xisco Campos ha rematat a la sortida d’un córner i la pilota ha sortit fregant el pal dret de la porteria defensada per Víctor. Al minut 37, Reina ha realitzat dues grans accions. Primer, amb una estirada al servei d’una falta des de la frontal. I, al córner posterior, ha blocat la pilota en un fort xut arran de gespa. Ja en el la recta final de la primera meitat, no s’han produït més ocasions de gol a cap de les dues porteries i la victòria momentània era favorable al conjunt tarragoní.

A la represa, els locals han buscat l’empat ràpidament mitjançant xuts llunyans que no han suposat problemes per a Reina. L’ocasió més clara l’ha tingut Diego, que des de dintre de l’àrea ha creuat excessivament la seva rematada. El primer canvi grana ha estat al minut 53, quan Xisco Muñoz ha donat entrada a Jean Luc. L’ivorià ha revolucionat l’atac grana des del primer instant en que ha trepitjat la gespa de La Romareda. De fet, al minut 56, ha extret una falta a la frontal de l’àrea que ha significat el gol de Rocha, el segon de la tarda. L’extremeny ha col·locat la pilota prop de la base del pal esquerre de Víctor, sense que el meta local no pogués fer res (0-2). Al minut 66, Vicente Moreno ha mogut la banqueta novament. Marcos ha entrat el terreny de joc al lloc d’Azkorra. El Nàstic controlava el partit, realitzant bones combinacions entre els efectius i sense deixar de buscar el tercer gol. Al minut 75, Pablo Marí s’ha incorporat a l’atac, deixant dos defensors enrere, i ha culminat la jugada amb una rematada que s’ha escapat per pocs centímetres. Un minut després, Marcos ha sentenciat el matx. El de Pollença ha realitzat un toc de qualitat amb la pilota per evitar el porter i ha definit a plaer (0-3). Al minut 78, Rocha per Marc Martínez ha estat l’últim canvi visitant. En els últims instants de partit, el Nàstic ha dominat el joc a plaer i trepitjant en tot moment el camp contrari. A la conclusió, els tarragonins han obtingut el segon resultat per 0-3 d’aquesta temporada, l’anterior va ser davant l’Hércules CF.

La setmana vinent, enfront del RCD Mallorca ‘B’, el conjunt entrenat per Vicente Moreno buscarà la cinquena victòria consecutiva al Nou Estadi. El matx es disputarà el diumenge 12 a les 12.00 hores.