gimnastic-banner-the-beat-challenge

Reconeixement al Genuine i al Cadet A

Recepció oficial de l’alcalde

Les grans temporades realitzades per l’equip Genuine i el Cadet A del Gimnàstic de Tarragona es van culminar aconseguint dos títols de prestigi en aquesta temporada 2022-2023; el Trofeu al Fair Play de LaLiga Genuine Santander i el Campionat de Catalunya Cadet, respectivament.

Després de les fites aconseguides, el recentment escollit com a nou alcalde de Tarragona, Ruben Viñuales, ha ofert una recepció oficial a tots dos conjunts al Pati Jaume I de l’Ajuntament de Tarragona.

Viñuales ha manifestat que “fa literalment 3 dies que sóc alcalde i poder fer aquest acte amb vosaltres és de les coses més boniques que li poden passar a la vida a un tarragoní que s’estima a la ciutat, que s’estima al Nàstic i, sobretot, que s’estima a la seva gent”.

Per la seva part, el president Josep Maria Andreu, acompanyat d’altres membres del Consell d’Administració del Gimnàstic de Tarragona, SAD, ha felicitat a tots dos equips i els ha agraït públicament la gran temporada; felicitant i destacant el “sacrifici dels tècnics i familiars en l’acompanyament dels jugadors, tant en els entrenaments com en els partits”

En els parlaments també han pres la paraula els dos tècnics. Per una banda, Rafel Magrinyà, entrenador del Genuine, ha tingut un record per l’Ángeles del Río i Siscu Pedrola. El tècnic ha volgut dedicar fragments de cançons per a la seva família, jugadors, familiars dels futbolistes i també per als tècnics i voluntaris.

Per la seva part, Jordi Rojas, 1r entrenador del Cadet A, ha explicat que “portar la Copa Catalunya a Tarragona per nosaltres és molt important perquè ha estat un any difícil i de molt de treball.” Afegint que “l’èxit és de tota la institució, de tota la gent que treballa al Nàstic, entrenadors, coordinadors, junta directiva, president… a Catalunya hem fet sentir el nostre escut i això és molt important.”

Els capitans i tècnics han fet entrega de samarretes del Nàstic signades pels campions als diferents consellers de l’Ajuntament de Tarragona presents. El representants del consistori, encapçalats per l’alcalde Rubén Viñuales, han entregat una placa commemorativa. Per acabar l’acte, fotografia de tots els protagonistes a la Plaça de la Font.

Recordem que l’equip Genuine va aixecar el trofeu Fair Play de LaLiga Genuine Santander. El conjunt dirigit per Rafel Magrinyà va obtenir la major puntuació al grup ‘Compañerismo’ i també en la classificació global del tres grups. Aquest guardó manifesta els valors de jugadors i tècnics, tant a fora com dintre el terreny de joc.

I dintre del futbol formatiu del Planter Grana, el Cadet A ha realitzat una gran competició de lliga regular, de menys a més, que es va arrodonir aconseguint el Campionat de Catalunya Cadet Masculí. El conjunt dirigit per Jordi Rojas es va imposar al Girona FC en les semifinals i al RCD Espanyol en una final emocionant disputada a Martorell el passat 10 de juny.

gimnastic-ucrania