Recreativo 2-2 Nàstic

Un final cruel ha convertit una remuntada del Nàstic en una gerra d'aigua freda, que ha deixat al Nuevo Colombino de Huelva gran part de les poques esperances que els quedaven als grana. Els gols d'Ortiz i Tuni s'han vist eclipsats per l'empat de Matamala, que ha arribat en el minut 92 de partit.
Els locals, que saltaven amb la voluntat de sumar tres punts i segellar la permanència d'una vegada per totes, han sortit més forts i s'han convertit en els dominadors dels primers vint minuts. Precisament ha estat en aquest impàs quan Berrocal ha avançat el degà del futbol espanyol. El davanter ha rematat, en el minut 12, una centrada de forma acrobàtica, fent inservible l'estirada de Ruben Perez.
Malgrat el cop local, els de Jorge D'Alessandro no han abaixat els braços i, poc a poc, han anat agafant les regnes del partit. Amb la tònica dominant en plena metamorfosi, els grana han aprofitat una jugada d'estratègia per a accelerar el procés. D'aquesta manera, en el minut 25, Ortiz ha rematat una falta lateral servida per Raul Fuster, enviant-la al fons de la xarxa i col.locant l'empat en el marcador. Era el segon gol del central aquesta temporada. Amb el gol tot s'ha transformat, el Nàstic ha agafat el protagonisme i ha començat a dominar el joc. Al descans s'ha marxat amb la igualada al marcador.
La represa ha arribat amb dos canvis a les files grana. Tuni i Alvaro Rey han substituït Peragon i Abalo. Els canvis han donat més verticalitat a l'equip, i els homes de Jorge D'Alessandro han posat la directa des del minut 46. La primera gran ocasió pels gran l'ha tingut Tuni, que semblava que avisava del que acabaria passant. I és que en el Minut 78 el balear ha posat una vaselina perfecta al fons de la xarxa d'Alejandro, culminant la remuntada a falta de 15 minuts per a la finalització del matx.
El més difícil ja estava fet, tocava aguantar. Malgrat que els tarragonins han suportat bé les embrenzides locals, ja en el minut 92, i després d'una possible falta sobre Ruben Pérez, ha arribat el gol de Matamala, que ha deixat sense reacció possible als grana, que veien atònits com se'ls escapaven dos punts al final de tot.
D'aquesta manera, 2-2 en el duel de degans, es confirma el malament que li senta aquest estadi als tarragonins i s'esvaeixen gran part de les poques opcions que quedaven. Malgrat això, l'equip marxava del Nuevo Colombino amb la ment posada a Huelva, i mirant de reüll la quarta plaça per la cua, que l'ocupa el Girona, equip que encara ha de visitar Tarragona.
El proper partit dels de Jorge D'Alessandro serà divendres a les 21h al Nuevo Arcángel de Córdoba contra un dels millors equips de la categoria.