gimnastic-banner-the-beat-challenge

Recull el carnet abans del 8 de juliol i juga al Nou Estadi

Tots aquells socis que renovin el seu carnet de soci per la temporada 2011/2012 abans del proper divendres 8 de juliol (o aquells que es facin una alta nova) podran gaudir d'un dissabte de festa i partits al Nou Estadi.

Tots aquests socis es podran inscriure a la primera festa ‘envaeix el camp', que consistirà en un seguits de partits sobre la gespa del Nou Estadi. Els socis coneixeran en primera persona la sensació de canviar-se al vestuaris de l'estadi, sentir l'himne quan salten a la gespa, marcar un gol a la porteria del Gol de Mar o del Gol de Muntanya, i passar un dia inoblidable amb la resta d'abonats grana.

Per poder participar d'aquest ‘envaeix el camp', els socis i sòcies hauran de renovar i recollir el seu carnet des del 4 de juliol (dilluns en el qual es podran començar a recollir els carnets) fins al divendres dia 8 de juliol (últim dia per apuntar-se a la iniciativa). Els partits es jugaran la matinal del dissabte i, en funció dels socis i sòcies apuntats, es marcaran els horaris i la duració dels partits.

Vine a gaudir d'una experiència única!!

gimnastic-ucrania