gimnastic-banner-the-beat-challenge

Renovat l’acord entre el Nàstic i Oliva Motor

Col·laboració ampliada fins a 2023

El Gimnàstic de Tarragona i Oliva Motor, grup referent en el sector de l’automoció al territori, amplien la col·laboració per les properes tres temporades esportives.

Oliva Motor, concessionari oficial de BMW, Mini i BMW Motorrad present a Tarragona, Reus i Tortosa reafirmen l’estreta col·laboració que els uneix en les darreres temporades. Aquest suport fidel permetrà continuar intercanviant sinergies entre ambdues parts i impulsar accions conjuntes en els esdeveniments socials futurs.

El gerent d’Oliva Motor, Carlos Fontana, i el responsable de l’Àrea de Negoci del Gimnàstic de Tarragona, Jose Maria Andreu Solé, han signat el nou conveni al mateix concessionari oficial de BMW a Tarragona, situat al carrer Josep M. Folch i Torres, 2 de Les Gavarres.

Fontana s’ha mostrat molt satisfet per aquesta renovació, desitjant que “l’equip faci un bon curs esportiu per tornar al futbol professional i poder generar accions per als socis com anys enrere”. Per la seva part, Jose Maria Andreu, ha manifestat que “Oliva Motor sempre fa costat al Nàstic, independentment de la situació esportiva, i això referma la bona voluntat de continuar creixent”.

Oliva Motor és concessionari oficial de vehicles BMW, Mini i BMW Motorrad, ofereix servei postvenda, recanvis i compra online de vehicles nous i seminous; avalats per una llarga trajectòria en el sector i una àmplia experiència en satisfer les necessitats del client.

A més de donar màxim suport a l’esport territorial, col·laborant amb clubs de la província, també promociona accions socials i populars com la Cursa del Grup Oliva en benefici de l’Associació d’Alzheimer Reus i Baix Camp o la Women Race a favor de l’Associació Espanyola Contra el Càncer de Tarragona.

gimnastic-ucrania