gimnastic-banner-the-beat-challenge

Renovat l’acord entre Toyota-Lexus i el Nàstic

Concessionaris oficials del Grup Pons, referents al territori tarragoní

El Gimnàstic de Tarragona i el Grup Pons, grup referent en el sector de l’automoció a la província de Tarragona, amplien la col·laboració una temporada més.

Els concessionaris oficials de Toyota Autoforum i Lexus, presents a Tarragona, Reus, Valls, El Vendrell i Tortosa reafirmen la col·laboració que els uneix amb el Nàstic. Una vinculació estreta des de fa més d’una dècada i que gràcies a aquesta renovació els hi permetrà continuar desenvolupant accions conjuntes, compartint sinergies en esdeveniments socials i d’empresa.

El gerent del Grup Pons, Joaquin Pons, i el responsable de l’Àrea de Negoci del Gimnàstic de Tarragona, Jose Maria Andreu Solé, han signat el nou conveni al mateix concessionari oficial de Toyota a Tarragona, situat al carrer Carabia Isla 11, Urb. Albada, de Tarragona.

Pons ha mostrat la seva alegria abans de la signatura, afirmant que “col·laborar amb el Gimnàstic de Tarragona és important per al nostre sector, tradicionalment vinculat al món de l’esport i el futbol”. Per la seva part, Jose Maria Andreu, ha manifestat que “Toyota i Lexus són un gran suport per al Nàstic i és molt important que any rere any ens transmetin la seva confiança per seguir creixent”.

Toyota Autoforum i Lexus són concessionaris oficials del Grup Pons i ofereixen servei postvenda, recanvis i compra online de vehicles nous i seminous; Es tracta de dues de les empreses referents en la mobilitat sostenible. La tecnologia capdavantera en els models híbrids, elèctrics i d’hidrogen satisfan les necessitats del client i el compromís amb el medi ambient.

gimnastic-ucrania