gimnastic-banner-the-beat-challenge

Repartiment de punts en la darrera jornada (Pilota)

Els pilotaris grana i els navarresos del Deportivo Aoiz van empatar ahir en la darrera jornada de la lliga de Pilota. Els dos arribaven a la cita amb la tranquil·litat de la permanpencia i una petita opció de pescar el darrer bitllet de la segona plaça, que otorga el dret de jugar la fase final del campionat.

Amb aquesta intenció, la de ser segons a la classificació, van saltar a la pista Kiko Carcasona i Joaquim Laguarda. Els grana es van mostrar segurs i van encarrilar ràpid el primer partit, en el qual es van imposar als visitants per 15-10 i 15-13, victòria que feia somiar als tarragonins encara amb l'ascens

Però això depenia del segon partit, en el qual per part del Nàstic van saltar a la pista Javier Muniain i Jordi Garcia, que s'enfrontaven a la complicada parella formada Ion Urra i Jesús Erburu. El segon és el campió del món, i això es va notar durant tota la partida. Els visitants es van imposar per 15-12 i 15-11, esvaïnt les possibilitats de victòria grana i de jugar la fase final. 

El Nàstic, doncs, posava el punt i final a una altra bona temporada amb al permanència a la butxaca per disputar un any més la primera divisió estatal.

gimnastic-ucrania