gimnastic-banner-the-beat-challenge

Representació del Genuine als Jocs Special Olympics

Dues medalles d’or en la cita celebrada a Granollers

Fins a cinc jugadors del Nàstic Genuine, representant a les seves respectives entitats, van participar als Jocs Special Olympics celebrats durant el passat cap de setmana a Granollers. La cita és un dels esdeveniments esportius d’àmbit internacional més importants pels esportistes amb discapacitat intel·lectual de nombrosos països i només se celebren un cop cada quatre anys.

Els jugadors del Nàstic van aconseguir uns grans resultats individuals i també col·lectius en aquesta gran experiència poliesportiva.

El tàndem format per Javier Sarabia i Marc Rodríguez van aconseguir la medalla d’or en petanca. Per la seva part, Ernesto Duarte, es va proclamar campió en llançament de pes i també va assolir una meritòria cinquena posició en els 100 m llisos. També individualment, Sergi Camprubí va competir en dues proves de natació; finalitzant la prova de crol 4t, i la de braça en 5a posició.

En esports d’equip, el també grana Albert Roca va finalitzar els Jocs en la 4a posició de la classificació de basquetbol.

Els esportistes i jugadors del Nàstic Genuine van voler compartir amb la resta de companys d’equip les medalles aconseguides i també explicar l’emoció única i l’esperit de superació d’estar en uns Jocs Special Olympics.

gimnastic-ucrania