Infantil C, Aleví B i Aleví D, també són campions de lliga

Aquests són els resultats dels equips de futbol base del Planter Grana d'aquest cap de setmana (19 i 20 de maig).

Aquest cap de setmana tres equips més del Planter Grana han aconseguit els seus respectius campionats de Lliga. L’Infantil C, entrenat per William Da Costa, Raúl Sánchez-Galán i Carlos Reina ha guanyat la lliga a falta de dues jornades i, a més, ha aconseguit l’ascens a categoria Preferent. L’Aleví B, que entrenen Dídac De Diego, Albert Sentís i Jordi Valero, s’ha proclamat campió del grup 14 de 1a Divisió i l’Aleví D ha guanyat també la seva lliga a falta de tres jornades per acabar el campionat amb un balanç de 23 victòries en 23 jornades, 249 gols a favor i només 21 en contra. L’equip està entrenat per Leo López i Unai García Beloki.

El cap de setmana també ha deixat altres bones notícies al Planter Grana. El Juvenil B ha aconseguit la permanència a la Lliga Nacional després de guanyar 3 a 0 al Josep Maria Gené. La pròxima temporada jugarà per tercer any consecutiu a la segona categoria del futbol juvenil, mentre a la màxima categoria, la Divisió d’Honor, hi seguirà el Juvenil A. El Cadet A ha guanyat a Cornellà 2 a 3 en els quarts de final de la Copa Catalunya i es converteix en un dels semifinalistes de la competició juntament al FC Barcelona, el RCD Espanyol i el Girona FC.

Pel que fa a tornejos amistosos, el Benjamí D es va emportar el trofeu organitzat per l’Aldeana en guanyar a la final a l’equip local per 2 a 0, mentre el Benjamí A va perdre la final als penals contra el Girona FC el torneig jugat a Jesús i Maria.