gimnastic-banner-the-beat-challenge

Resum de la temporada dels infantils

Continuem amb la sèrie de resums de la temporada i ho fem amb els equips infantils.

Continuem amb la sèrie de resums de la temporada i ho fem amb els equips infantils. En una etapa de transició, amb el salt dels nois de primer any al camp gran, les diferències en funció dels grups són grans. Amb tot, des de la secretaria tècnica del futbol base es valora molt positivament la tasca de tots els equips.

“És una categoria complicada, per a molts suposa el canvi de futbol 7 a futbol 11 i això, sens dubte, es nota. Amb tot, i més enllà dels resultats competitius d’alguns equips, estem molt contents amb l’evolució de tots els conjunts. Durant la temporada els nanos han crescut, en els equips de segon any s’ha aprofitat molt la temporada per millorar tècnicament i estar preparats pel salt a cadet. I en el cas dels equips de primer any ha estat una etapa de transició que donarà els seus fruits durant la propera temporada”.

Infantil A

Els de Paco Pastor han quallat una bona temporada en que l’equip ha estat a un pas de classificar-se per als campionats de Catalunya. Els resultats dels nostres a Divisió d’Honor, la màxima divisió d’aquesta categoria, demostren que la feina ha estat bona i que la progressió d’aquest conjunt és constant.

Infantil B

L’equip que dirigeix Edgar Arujo ha tancat l’any a Preferent en la dotzena posició, amb un total de 35 punts. El creixement dels grana durant la temporada ha estat constant, el que fa preveure que la temporada vinent serà encara millor que l’actual.

Infantil C

Els nois d’Oscar Gil han rendit a un gran nivell, competint al Grup 14 de Primera Divisió, i finalitzant en una meritòria sisena posició. Els 51 punts dels nostres son un reflex de la bona imatge que ha donat l’equip tot l’any, demostrant el creixement del conjunt grana.

Infantil D

Un dels millors resultats l’ha obtingut l’equip d’Aleix Galan, aconseguint el campionat de lliga. Els tarragonins s’han proclamat campions després de tancar un any casi perfecte, sumant un total de 69 punts i mostrant un nivell competitiu molt alt durant tota la lliga.

Infantil E

Els de Rafa Cortés han disputat el campionat de Segona Divisió enquadrats en el grup 14, i quallant una temporada molt digna. Els grana han estat sisens del seu grup tancant l’any amb 41 punts.

Infantil F

Per últim, però no menys important, l’equip d’Alberto Fernández, els auto denominats “fenómenos” han fet també una bona temporada, mostrant una capacitat de treball i millora enormes. A més, durant la temporada els grana van aconseguir una ratxa de 3 victòries consecutives que, coincidint amb la mateixa ratxa del primer equip, van donar peu a una de les anècdotes de l’any, amb les trajectòries paral·leles de Fernández i Merino.

gimnastic-ucrania