Reus 0 – 2 Nàstic

Victòria del Nàstic aquesta tarda al camp del Reus per 0 a 2. El Nàstic s'ha emportat els 3 punts del derbi en un partit molt treballat, que els ha exigit defensivament i que s'ha resolt amb els gols de Perera i Javi Martínez.

Inici immillorable pel Nàstic, que al minut 3 ha vist com Jesús Perera ha inaugurat el marcador del Municipal. Una vegada més, la connexió Marcos-Perera ha estat clau pels interessos dels grana. El mallorquí ha vist l’arribada de Perera per l’esquerra i la rematada perfecta de l’extremeny ha acabat al fons de la xarxa.
Els de Salamero han sortit amb les idees clares, i després del gol han seguit buscant la porteria del Reus. Marcos, al 14, ha disposat d’una gran oportunitat per ampliar distàncies, però el seu xut ha anat a les mans del porter.
Al quart d’hora de joc el Reus ha començat a arribar amb perill a la porteria defensada per Rubén i a equiparar les forces. Els de Castillejo han disposat d’un parell d’ocasions abans que Javi Martínez aparegués per fer el segon. El 9 del Nàstic ha provat el xut des de la frontal i d’aquesta manera ha aconseguit marcar per segon partit consecutiu.
El 0-2 ha donat tranquil•litat al quadre grana, que amb serenor s’ha fet amb el control de la pilota.
Abans del descans, Sergio León ha tingut dues oportunitats claríssimes per reduir distàncies, però l’encert de Rubén ha permès arribar a la mitja part amb l’avantatge dels dos gols.

El Nàstic ha començat la segona meitat de la mateixa manera que ha iniciat el partit, buscant la porteria des del primer minut. Aarón Bueno i Marcos ho han intentat, però les seves rematades no han tingut recompensa. Salamero ha mogut la banqueta i ha donat entrada a Perico per Bueno. El Nàstic ha començat a tocar i a buscar les millors opcions per les bandes. Al 74 ha entrat David Haro per Javi Martínez. Els grana s'han mostrat forts defensivament, i aquesta solidesa ha donat tranquil·litat a l'equip per mantenir el 0-2 al marcador.

A deu minuts pel final, el tècnic del Nàstic ha oxigenat el mig del camp mitjançant De Lerma, que ha substituït Perera.

El tram final del partit ha estat marcat per les internades del Reus mirant de reduir distàncies. El Nàstic ha sabut llegir els minuts que quedaven per finalitzar el partit i poder sumar així la sisena victòria consecutiva.

Els grana jugaran dimecres al Nou Estadi contra el Prat el partit pendent de la jornada intersetmanal.