Reus Deportiu 0-3 Nàstic

El Nàstic ha guanyat aquest vespre al Municipal de Reus per 0-3, classificant-se així per la següent eliminatòria de la Copa Catalunya. Marcos ha obert la llauna en el minut 27 de la primera meitat després d'una bona passada de Virgili i, el mateix Virgili, ha sentenciat en la segona part amb dos gols més.

Només ha necessitat un minut el conjunt de Javi Salamero per apropar el perill a la porteria local. Marcos Jimenez ha donat el primer avís en una jugada que ha acabat en el primer córner del partit. Els grana han sortit forts en defensa i amb les idees clares enb atac. Ja en el minut 13 ha estat Rodri qui ha estat a punt d'inaugurar el marcador. El migcampista valencià ha engaltat un fort xut des de fora de l'àrea però la pilota ha marxat fregant el pal de la porteria de Damià. I de tan intentar-ho ha arribat el premi. Marcos, en el minut 27, ha aprofitat una gran assistència de Virgili i, després de dues rematades, ha posat la porteria al fons de la porteria del conjunt roig-i-negre. L'avantatge en el marcador ha donat la confiança necessària als grana per a ratificar el domini i mantenir el marcador fins al descans.

La segona meitat ha començat sobre una gespa cada cop més malmesa per les pluges dels darrers dies. El Nàstic ha mantingut el guió, però les ocasions s'alternaven a les dues porteries. Javi Salamero, en el 55', ha donat entrada a Dani Quintana, que ha substituit Joaquín Calderon. Vuit minuts més tard, una bona jugada per banda de Bueno i Fran Vélez ha acabat amb la centrada del lateral tarragoní i el segon gol grana; Virgili, atent com sempre, ha empenyut la pilota al fons de la xraxa, sentenciant el partit i l'eliminatòria

El segon jugador del Nàstic en entrar ha estat Arriaga, que ha ocupat el lloc de Marcos Jimenez. Just després de l'entrada del basc, Fran Vélez ha estat a punt de fer el tercer, però la seva rematada de cap ha sortit fregant el pal. Els grana s'han quedat amb deu homes en el minut 77, quan l'àrbitre ha ensenyat la segona targeta groga a Aleix Coch. L'expulsió ha propiciat el tercer moviment a la banqueta grana, Mairata ha entrat per Aaron Bueno per tal de reordenar la defensa tarragonina. En aquests tretze minuts Albert Virgili encara ha tingut temps per fer el tercer del Nàstic. El davanter tarragoní ha engaltat a la perfecció una centrada de Quintana per posar al marcador el 0-3 definitiu. Amb vuit minuts per endavant el tècnic grana encara ha donat entrada a Joel Coch, David Haro i Ñoño, que han entrat per RodriVirgili i Fran Vélez al terreny de joc.

Amb aquesta victòria els grana podran seguir defensant el títol a la següent eliminatòria de la Copa Catalunya, ja que són els actuals campions. El proper partit serà de lliga i els de Javi Salamero visitaran dissabte a les 12h el camp del Prat.