gimnastic-banner-the-beat-challenge

Ribelles realitza les pràctiques del màster a Clínica Odita

El doctor i futbolista grana, s’especialitza en l’estètica

Javier Ribelles realitza les pràctiques curriculars del Màster en Medicina Estètica a la recentment estrenada Clínica Odita, patrocinadora oficial del Gimnàstic de Tarragona.

El futbolista valencià, doctor en medicina, continua compaginant la seva formació en l’àmbit de la sanitat amb els entrenaments i partits del primer equip grana. Després de completar la part teòrica del màster i realitzar el TFM sobre el ‘Plasma rico en plaquetas y sus principales aplicaciones en medicina estética como la alopecia, envejecimiento o cicatrización’, el valencià afronta el final d’aquesta especialització cursant les pràctiques curriculars necessàries.

A la clínica de medicina estètica, Javi Ribelles realitzarà múltiples tasques professionals com per exemple ajudar a posar injectables d’àcid hialurònic i Botox; així com aprendre els diferents tractaments existents d’estètica i utilitzar els aparells de tecnologia mèdica més avançada d’INDIBA o LPG endermologie, entre d’altres.

Clínica Odita, empresa del Grup AG Planning situada a la Rambla Nova de Tarragona número 2, 1r 1a, va obrir les portes al públic ara fa un mes i són especialistes en els tractaments estètics avançats i antiaging per millorar l’aspecte físic i el benestar de les persones.

Recordem que amb el conveni de col·laboració entre l’entitat grana i Clínica Odita recentment estrenat i el patrocini de la clínica tarragonina a la part dorsal de la samarreta tècnica, els grana han celebrat 8 gols en els dos últims partits de 2020 disputats al Nou Estadi, corresponents a les victòries davant el CE l’Hospitalet i la UE Llagostera.

gimnastic-ucrania