gimnastic-banner-the-beat-challenge

Roberto: El que era un somni ara és un objectiu

Que suposa aquest pas en la carrera de Roberto?

Un pas endavant molt important. El Nàstic és un equip de Segona però amb grans aspiracions, farem coses importants. Serà un pas endavant en el personal i en el col·lectiu.  

Que ve a aportar?

Il·lusió, treball, compromís i, per descomptat, gols. Encara que amb les tres primeres coses que he dit els gols arribaran segur, seran una conseqüència.  

I que li pot aportar el Nàstic a vostè?

Un projecte molt bonic. Una de les coses que vaig tenir molt en compte quan vaig fitxar va ser precisament això, és un projecte per a ficar-se en la lluita per a arribar a la màxima categoria. Jugar a primera, fa uns anys, per a la meva era un somni, ara és un objectiu.  

Com es defineix Roberto?

No m'agrada auto definir-me, prefereixo que em vegin. Però en tot cas per la meva envergadura sóc un home que va bé per dalt i també puc jugar per baix.  

Una explosió tardana la de Roberto, però en tot cas explosió?

La veritat és que amb 29 anys ha arribat el millor moment de la meva carrera, jo també hagués preferit que fos abans. Ara, tinc més il·lusió que mai i si aquests anys han estat bons espero que els quals vinguin encara siguin millors.  

Coneix ja a Cessar Ferrando?

Ens vam conèixer el dia que vaig anar a buscar pis a Tarragona. No vam poder parlar massa i tinc ganes ja de coneixe’l més.  

Com veu el projecte esportiu?

S'està fitxant bé i s'està fent tot el possible des del club per a implicar al màxim a tots i cadascun dels jugadors. Estic convençut que farem grans coses.

gimnastic-ucrania