gimnastic-banner-the-beat-challenge

Roberto Peragón, presentat

Aquest migdia s'ha fet la presentació oficial del segon fitxatge del Nàstic per a la temporada 2011/2012, Roberto Peragón. El davanter madrileny ha arribat aquest matí a la ciutat i, en primer lloc, s'ha dirigit cap a l'Hospital Sant pau i Santa Tecla, on ha passat el reconeixement mèdic. Un cap acabades les proves, el nou jugador grana s'ha traslladat cap a les instal·lacions del Nou Estadi, on ha fet l'acte protocolari de presentació.

L'acte en qüestió ha estat obert pel conseller de la SAD, el senyor Antoni Vallverdú. Vallverdú ha donat la benvinguda al jugador i ha desitjat sort a Peragon en la seva estància al Nàstic. Tot seguit, ha estat Nogués el que ha pres el torn de paraula, en el qual ha tingut elogis per les virtuts del davanter: experiència, qualitat, compromís, gol…El director esportiu s'ha mostrat molt satisfet de poder comptar amb Peragon en aquesta nova campanya que comença.

Finalment ha arribat el torn del jugador. Roberto Peragón s'ha mostrat il·lusionat pel projecte que inicia, i ha assegurat que l'objectiu és millorar els resultats de la temporada passada, des del treball i l'entrega. Amb il·lusió però sense obliodar com és la Segona Divisió.

En acabar els parlaments, el jugador s'ha vestit amb la seva nova indumentària i ha saltat a la gespa del Nou Estadi, on ha realitzat la tradicional sessió fotogràfica.

En aquesta notícia us podeu descarregar el dossier el jugador Roberto Peragón.  

gimnastic-ucrania