gimnastic-banner-the-beat-challenge

Rodri: "Espero que sigui l’any de tots"

Rodri ha passat aquest migdia per sala de premsa.

El jugador ha parlat de la vaga i espera que tot es solucioni el més aviat possible. Tot i així, si una jornada sense jugar no és suficient per arribar a un acord, creu que la segona jornada tampoc hauria de disputar-se. Rodri opina que el fet de no jugar aquest cap de setmana donaria més marge al club per poder recuperar els lesionats i per a l'arribada de nous reforços.

Respecte a l'equip, Rodri confia plenament en les possibilitats del grup "hi ha un grup excel·lent i ho hem d'aprofitar" ha apuntat. El futbolista ha afirmat que han de treballar per arribar al primer partit de lliga el millor possible i emportar-se els 3 punts, "estem il·lusionats per començar la competició i fer-ho bé" ha explicat.

Per últim, el migcampista grana ha parlat del seu estat personal. El valencià ha assegurat que l'any passat va ser una temporada atípica per a ell, ja que la seva lesió sumada a l'estat de l'equip, no van fer que resultés un bon curs. El jugador espera que enguany les lesions el respectin i que sigui l'any de tots "esperem no patir i mantenir la categoria el més aviat possible". 

gimnastic-ucrania