gimnastic-banner-the-beat-challenge

Rodri, presentat com a entrenador del Nàstic a tots els efectes

El Gimnàstic de Tarragona, SAD ha presentat aquest migdia a Antonio Rodríguez Saravia “Rodri”, com a nou entrenador del primer equip per la present temporada, i una més d’opcional.

El Gimnàstic de Tarragona, SAD ha presentat aquest migdia a Antonio Rodríguez Saravia “Rodri”, com a nou entrenador del primer equip per la present temporada, i una més d’opcional.

Després de sis partits a la banqueta grana de manera interina, Rodri ha sumat 10 dels 18 punts possibles; aconseguint tres victòries, un empat i dues derrotes. En la presentació d’aquest matí a la sala de premsa del Nou Estadi, el president grana, Josep Maria Andreu, juntament amb Emilio Viqueira, li han donat la benvinguda oficial al tècnic barceloní després de la seva contractació el passat 9 de setembre. Andreu li ha desitjat molta sort en aquesta etapa i ha afirmat que “estan molt contents de la seva feina i del seu treball”.

Per la seva part, Rodri ha agraït la confiança dipositada en ell per part de Emilio Viqueira i de Josep Maria Andreu. El tècnic ha dit que “el que posa més orgullós a un entrenador és que el president et truqui per felicitar-te, que el director esportiu valori el teu treball i que la afició estigui satisfeta”, afegint posteriorment que “poc a poc l’equip s’està adaptant a les seves exigències i que ja es comencen a veure molts dels resultats esperats”.

A més a més, Rodri, ha respòs a les preguntes relacionades amb el partit de la Copa Catalunya d’aquest dimecres i, després d’atendre a la premsa, s’ha realitzat les fotografies protocol·làries sobre la gespa del Nou Estadi.

Cal destacar que alguns membres del cos tècnic com Edu Vilchez, Santi Coch, Manuel Oliva i Manolo Martínez, han estat present a la presentació.

gimnastic-ucrania