gimnastic-banner-the-beat-challenge

Ruben Navarro: "Gols, lluitar i suar la samarreta"

Les primeres declaracions de Ruben Navarro com a jugador del Nàstic, al web.

Que ve a aportar Ruben Navarro al Nàstic?
– Gols, lluita i suar la samarreta. Sóc un davanter que viu del gol encara que no m'obsessiono. I crec que qualsevol cosa es basa en l'esforç i això és el principal, lluitar i suar en cada partit com si fós l'últim. Per lluita que no sigui.

– El gol, deia. Aquest any n’ha marcat gairebé un per partit?
– Doncs sí. La veritat és que vaig començar sense massa confiança per part de l'entrenador i això no em va anar bé. Però quan va voler apostar per mi allà vaig ser-hi i vaig respondre amb gols. Al final crec que ha estat una bona temporada perquè encara que no he jugat tot el que voldria haver-ho fet, he marcat gols i això per a un davanter és vital.

– Parlant de confiança i entrenadors, ha parlat ja amb Cessar Ferrando?
– No encara no. La veritat és que tinc ganes ja de parlar amb el míster, de coneixe’l en persona. Molts companys m'han parlat d'ell. M'han dit que és una gran persona i un gran entrenador, sobretot en el tracte amb el jugador. Vull coneixe’l ja i demostrar-li que lluitaré per a guanyar-me la seva confiança des del primer dia.

– Els dos van trepitjar la pedrera del València?
– Sí, no vam coincidir en cap equip però estàvem allí.

– Hem dit què ve a aportar Ruben, però que li ha d'aportar el Nàstic a Ruben?
– El que és, un projecte molt il•lusionant. S'està fent un bon equip i podem fer grans coses. El primer és convertir el vestuari en una gran família, fer grup, això serà importantíssim per a treure més rendiment a la plantilla.

– Vostè ja sap el que és pujar a Primera.
– Sí, i és alguna cosa molt difícil que requereix un gran esforç. La Segona és molt complicada, és llarga i igualada, però el projecte s’està fent bé i hem de fer tots força en la mateixa direcció. Qualitat n’hi ha, a la plantilla i a la banqueta, ara toca lluitar des del primer moment.

– Utilitza molt la paraula lluita, suar, esforç?
– A la Segona divisió no pots sortir solament a tocar i tocar, fa falta una mica més. Hem de lluitar cada minut i barallar cada pilota. Si a més hi ha qualitat, encara millor.

– I veu aquesta qualitat en la plantilla?
– Per descomptat. Hi ha molt bons jugadors. Gent amb qualitat i experiència, dos factors molt importants per a afrontar una divisió com la Segona.

– Què li va passar pel cap quan va conèixer l'interès del Nàstic?
– Il•lusió, molta il•lusió. Va suposar el fet de començar una nova etapa en un projecte amb aspiracions. Amb un bon equip i un bon entrenador. A més és una gran oportunitat per a tornar a casa, serà el primer equip que jugo a la meva terra, a Catalunya, des que vaig marxar de Sallent.

gimnastic-ucrania