gimnastic-banner-the-beat-challenge

Rubén Pérez: "Tots estem lluitant per tenir lloc en el primer onze"

Rubén Pérez ha comparegut aquest migdia davant dels mitjans i ha assegurat que l'equip està treballant bé aquesta pretemporada, i que tots els jugadors estan lluitant per tenir un lloc en el primer onze d'Oliva d'aquesta temporada. Rubén s'ha mostrat satisfet amb el treball del grup en aquesta pretemporada. El capità del Nàstic ha volgut destacar que l'equip ha mantingut el bloc de la passada campanya, i que el grup se'n beneficia en quant a l'adaptació dels jugadors. "Hem notat pocs canvis al vestuari, els fitxatges s'estan adaptant molt bé i això es nota als entrenaments" ha comentat Rubén.

El jugador aragonès ha fet una valoració positiva de l'amistós que va jugar el Nàstic contra el Llagostera el passat dissabte. El porter del Nàstic també ha fet referència als partits de la Copa Catalunya, que es celebraran al Nou Estadi els dies 8 i 9 d'agost, i ha destacat que "la Copa Catalunya és una competició molt bonica que esperem amb il·lusió".

Rubén Pérez també ha volgut esmentar el bon treball que està realitzant amb Adolfo Baines, el nou entrenador de porters.

 

gimnastic-ucrania