gimnastic-banner-the-beat-challenge

Samarreta i actes programats pel Nàstic – Real Oviedo

El Gimnàstic de Tarragona SAD, juntament amb Sorigué, ha presentat la samarreta oficial que lluirà el Nàstic en la final de campions de la Segona Divisió B davant el Real Oviedo. A banda, també s’han donat a conèixer les actuacions prèvies que es duran a terme aquest diumenge al Nou Estadi.

El logotip de Sorigué apareixerà per primer cop a la part frontal de la samarreta de joc del Nàstic. Serà en els partits davant el Real Oviedo, tant al Nou Estadi com al Nuevo Carlos Tartiere, en aquest duel a doble partit que proclamarà a un dels dos equips com a campió de la Segona Divisió B de la temporada 2014-2015.

D’altra banda, s’han donat a conèixer els actes en els prolegòmens del partit, a les 12.00 hores, així com també les actuacions dels diferents grups de la zona.

A les 9.30 hores hi haurà un esmorzar popular organitzat per la Federació de Penyes del Nàstic juntament amb el Bar del Tennis (entrepà i beguda per 3,5€); a les 11.00 hores, la presència dels Nans Petits del Nàstic, el Ball de Diables d’Els Pallaresos i la Batucada Engrescats; a les 11.30 hores actuaran Els Pesigolles i, deu minuts després, Cat Rock. A més a més, d'altres grups tarragonins. Mentre, a les 11.50 hores, està programat que els jugadors del Nàstic regalin 100 pilotes del Nàstic, patrocinades per Sorigué, als aficionats que estiguin presents a les grades del Nou Estadi. D’altra banda, a la mitja part del matx, s’anunciarà el guanyador del projecte ‘Junts Commarca’ i es retrà homenatge a tots els voluntaris de Tarragona 2017 que aquest any han col·laborat amb el Nàstic.

Finalment, el president del Gimnàstic de Tarragona, Josep Maria Andreu, ha donat a conèixer que el divendres 19 de juny es farà un sopar de cloenda de final de temporada al Restaurant El Álamo d’Alcover. En aquest acte podran assistir els socis i penyistes de l’entitat grana que ho desitgin. La Federació de Penyes s'ocuparà d’apuntar a tots aquells seguidors que vulguin prendre part en aquest sopar on es celebrarà l’ascens a la Segona Divisió A i els 100 anys de la secció de futbol del Nàstic.

En l’acte de presentació han assistit el president i director general del Nàstic, Josep Maria Andreu i Lluís Fàbregas, respectivament; i el conseller delegat de Sorigué, Luis Villena.

gimnastic-ucrania