gimnastic-banner-the-beat-challenge

S’amplia el termini per apuntar-se al desplaçament a Sòria

Ampliat fins divendres el termini per apuntar-se al desplaçament que organitza el Nàstic a Sòria per gaudir del partit contra el CD Numancia.

El Gimnàstic de Tarragona, SAD amplia fins demà, divendres, el termini per apuntar-se al desplaçament que organitza el Nàstic a Sòria per gaudir del partit contra el CD Numancia. Tots els aficionats que ho desitgin podran acompanyar a l’equip en el partit de dissabte per 35€. El preu pels menors de 14 anys serà de tan sols 20€.

L’autocar sortirà el dissabte a les 9 del matí, des de la Plaça Imperial Tarraco, i a les 9:15 hores, des del Nou Estadi, per arribar a Sòria a l’hora de dinar. La tornada es farà tant bon punt finalitzi el partit al Nuevo Estadio Los Pajaritos. El preu inclou el viatge i l’entrada pel partit. Des del Nàstic no es vendran entrades sense desplaçament. Aquells que vulguin viatjar fora de l’expedició oficial podran adquirir les entrades el mateix dia del partit al mateix estadi sorià.

Tots els socis i aficionats interessats en viatjar a Sòria podran adquirir les seves entrades fins demà, divendres, a les oficines del Gimnàstic (NO a les oficines de la Federació de Penyes), en horari de 9 a 13:30 i de 16 a 19 hores, i fins a esgotar les existències.

gimnastic-ucrania