gimnastic-banner-the-beat-challenge

Samuel Galindo, presentat

La sala de premsa del Nou Estadi ha estat avui escenari de la presentació de Samuel Galindo com a nova incorporació del Nàstic. L'acte ha comptat amb la presència del president de la SAD, el senyor José María Fernández, del director esportiu del Nàstic, el senyor Josep Maria Nogués i del propi jugador. Tot seguit, després de la roda de premsa els mitjans gràfics han pogut fotografiar el jugador amb la samarreta del seu nou equip.

José María Fernández ha agraït la predisposició del jugador per a venir al Nàstic i li ha desitjat a Samuel tota la sort del món en aquesta nova etapa vestit de grana. Per la seva part, Josep Maria Nogués ha destacat la qualitat del jugador "és un pivot amb característiques ofensives i organitzatives que ens feia falta" ha comentat el director esportiu, "és un jugador avalat pel club del qual prové, l'Arsenal, i esperem que a Tarragona demostri la seva qualitat"

Per la seva banda, Samuel Galindo ha promès molt treball i molta dedicació amb l'equip. El jugador bolivià s'ha mostrat convençut que es guanyarà un lloc a l'equip "entre tots hem de sumar i segur que les coses sortiran bé" ha destacat Galindo.

gimnastic-ucrania