gimnastic-banner-the-beat-challenge

SECCIONS – Festival de Nadal de la Gimnàstica Rítimica

El passat dissabte 19 la secció de gimnàstica rítmica va celebrar el tradicional festival de Nadal.

Des de les 10 del matí, i fins les 12, tots els conjunts de la secció van delectar a familiars i coneguts amb un florit repertori de composicions. En total hi van participar més de 150 nenes des de categoria d’iniciació fins a categoria absoluta.

El festival va començar amb les actuacions dels 4 conjunts participants als Campionats de Catalunya i els 3 equips del Nàstic que han participat enguany als Campionats d’Espanya. A continuació van actuar tots els conjunts de la secció en totes les categories, iniciació, escolar, copa catalana, base i absoluta.

 A més, durant el festival es va retre homenatge a Meritxell Ramos pels seus 30 anys de dedicació a la gimnàstica rítmica, primer com atleta i després com a entrenadora. L’homenatge va ser el moment més emotiu de la jornada. Un reconeixement merescut per part de la secció a la Meri, com tothom la coneix, que es va retirar el passat setembre després de més de mitja vida dedicada a aquest esport i a la secció del Nàstic. El president del Nàstic, el Sr Josep Maria Andreu, acompanyat del vicepresident del club el Sr Josep Francesc Ferrer, van fer entrega d’una placa commemorativa a la ex-atleta i ara ex-entrenadora del Nàstic.

El festival va acabar amb una gran foto de família. 

gimnastic-ucrania