gimnastic-banner-the-beat-challenge

Segon dia d'stage

Els homes de Vicente Moreno s’han entrenat avui per primer en cop en doble sessió preparatòria a l’estadi Comunal d’Andorra la Vella. Els jugadors han combinat el treball físic i el tàctic en els prop de noranta minuts que ha durat cadascuna de les sessions.

Pel matí, la plantilla ha realitzat treball de potència aeròbica en carrera contínua amb canvi de ritme, un circuit tècnic de resistència anaeròbica làctica amb doble finalització i, per acabar, un partit reduït.

Mentre que a la tarda, l’entrenament s’ha realitzat sota uns 26 graus de temperatura fins la seva finalització, a les 20.00 hores. Els jugadors han treballat la pressió, el canvi d’orientació, les jugades defensa-atac i, per finaltzar, el control de la possessió de manera específica amb atacs reals. També a la tarda, el director esportiu grana, Emilio Viqueira, s’ha unit a l’expedició del Nàstic i ha presenciat en directe la preparació de l’equip.

Demà, dimecres 5 d’agost, el conjunt grana iniciarà l’entrenament a les 10.00 hores. I, a la tarda, realitzarà un partit d’entrenament davant un combinat de futbolistes del Principat d’Andorra. El partit és a porta tancada per als aficionats i es disputarà a les 20.30 hores al mateix estadi Comunal d’Andorra la Vella.

gimnastic-ucrania