gimnastic-banner-the-beat-challenge

Segona jornada de presentacions oficials 23-24

Borja Martínez, Mario Rodríguez, Pablo Trigueros i Nacho Glez

El Gimnàstic de Tarragona ha realitzat la segona tanda de presentacions per la nova temporada 2023-2024 a Primera Federación. En aquesta ocasió, Tarragona i més concretament el Bar Restaurant Quattros de plaça de la Font ha estat el lloc escollit per donar la benvinguda oficial.

Socis i aficionats del Nàstic, així com clients del Bar Restaurant Quattros també hi ha estat presents en aquest nou acte obert al públic. El president grana, Josep Maria Andreu, ha estat l’encarregat de donar la benvinguda als jugadors, just davant de l’Ajuntament de Tarragona. Posteriorment, el director esportiu, Sergi Parés, ha estat l’encarregat de valorar les incorporacions grana i les qualitats que nodriran a la primera plantilla del Nàstic.

Els futbolistes han agraït públicament l’esforç de l’entitat per poder defensar la samarreta de l’equip a Primera Federación, assegurant plegats que es realitzarà un bon curs esportiu.

En finalitzar l’atenció als mitjans de comunicació, els quatre jugadors s’han fotografiat amb aficionats i nastiquers presents. També han posat amb el Trofeu al Jugador Estrella, del patrocinador oficial Estrella Damm.

gimnastic-ucrania