gimnastic-banner-the-beat-challenge

Segona jornada d’stage a terres gironines

La plantilla grana ha completat avui la primera jornada de doble sessió d’entrenament a Les Preses (Olot). Els homes de Vicente Moreno han entrenat pel matí al camp del CEF Bosc de Tosca i per la tarda al del Joanetes CF, tots dos a menys de 5km de l’hotel.

La plantilla grana ha completat avui la primera jornada en doble sessió d’entrenament a Les Preses (Olot). Els homes de Vicente Moreno han entrenat pel matí al camp del CEF Bosc de Tosca i per la tarda al del Joanetes CF, tots dos a menys de 5km de l’hotel.

Pel matí, a les 9.30 hores, els futbolistes han realitzat una sessió conjunta de gimnàs al mateix hotel i, posteriorment, a les 10 hores, han iniciat l’entrenament al camp de gespa natural de l’equip gironí del CEF Bosc de Tosca. La preparació matinal s’ha composat de treball tàctico-físic. Els 26 jugadors han completat exercicis d’escalfament amb pilota, tasques purament físiques amb sèries de córrer; després, distribuïts en dos grups s’ha fet un circuit tàctic i un altre físic, que posteriorment s’han intercanviat, i per finalitzar un partit d’11×11.

Mentre que a la tarda, després de realitzar una breu sessió d’activació prèvia a l’entrenament, l’equip ha iniciat els exercicis programats d’entreno a les 18.30 hores. La sessió ha consistit en l’escalfament amb parelles, treball tècnic-tàctic col·lectiu i partit de futbol amb espais reduïts. Després de poc més d’una hora i mitja, s’ha completat la doble preparació d’avui.

Demà, dimecres, l’equip entrenarà a les 9.30 hores al camp de futbol del Joanetes CF i, a la tarda, a les 19.30 hores, afrontarà el cinquè amistós de la pretemporada davant la UE Olot. El partit davant el conjunt entrenat per Ramón Maria Calderé es disputarà al Municipal d’Olot.

gimnastic-ucrania