gimnastic-banner-the-beat-challenge

Segona millor diferència golejadora de tota la categoria

El registre del Nàstic: +16

La trajectòria positiva de l’equip grana en la present temporada continua aportant dades i registres que el situen entre els millors de la categoria de bronze del futbol nacional, conformada per un total de 102 clubs.

La diferència golejadora del curs actualment és de +16 per al Nàstic, amb 27 gols a favor i 11 en contra, quan es porten disputats 14 partits de lliga. Només el CD Badajoz, del grup 5B, amb un registre favorable de +19 supera als de Toni Seligrat. Per darrere, es troben la UD Ibiza amb +14 i la SD Amorebieta amb +12.

El Gimnàstic de Tarragona, a punt d’entrar a l’últim quart de competició de la present fase 1 de lliga, lluitarà per incrementar aquests registres i així sumar el màxim nombre de punts possibles que l’apropin als objectius esportius de la temporada.

En el proper duel, davant el FC Andorra, a domicili, els grana parteixen des del liderat i  buscaran ampliar les distàncies respecte el conjunt tricolor en un partit que mesurarà les forces entre els dos primers classificats del grup 3A.

gimnastic-ucrania