gimnastic-banner-the-beat-challenge

Sergi Cardona finalitza la seva etapa al Nàstic

El lateral no ha acceptat l'oferta de renovació

El futbolista grana, fins ara al filial, el CF Pobla de Mafumet, s’acomiada del Gimnàstic de Tarragona després de 12 anys de formació al Planter Grana.

El jugador gironí, afincat a Cambrils des de petit, va debutar amb el primer equip la temporada passada a la categoria de plata del futbol nacional. En el partit davant el CD Lugo, Cardona va saltar al Nou Estadi complint el somni de vestir la samarreta grana després de molts anys de treball, disciplina i maduració a la base del Nàstic.

El lateral esquerre ha decidit continuar la seva evolució futbolística lluny de Tarragona, després de refusar la proposta de renovació per vestir de grana les tres properes temporades i així continuar progressant esportivament sota les ordres de Toni Seligrat.

El Gimnàstic de Tarragona agraeix l’esforç, dedicació i compromís que Sergi Cardona ha mostrat en les diferents categories assolides al futbol formatiu i li desitja la millor de les sorts, tan a nivell personal com professional, en el seu futur més immediat.

gimnastic-ucrania