gimnastic-banner-the-beat-challenge

Sergi Hidalgo s’adjudica la I Cursa Nàstic

Aquest matí s'ha celebrat, amb èxit de participació, la primera edició de l cursa Nàstic. Més de mig miler de corredors i corredores han pres part d'aquest primer certamen, que ha tingut amb Sergi Hidalgo el primer guanyador de la història d'aquesta cursa. L'atleta del Runners World ha fet una marca de 15'55'' en els 5km del recorregut de la prova. El segon classificat ha estat Sergi Bel i el Tercer Gervasio Mogio.

Els corredors han omplert les instal·lacions del Nàstic des de primera hora del matí fins a les 11h, quan ha començat la prova. Els cotxes de BMW AS Busquets han obert la cursa, que ha tingut les modalitats de cursa, caminada i prova de Nordic Walking.

En la categoria femenina la primera classificada ha estat Paula Barrado, que ha fet un temps de 21'22''. També s'han donat premis a altres categories infantils, de caminada i de la categoria de Nordic Walking.

La Cursa ha comptat amb el suport de l'Ajuntament de Tarragona, Vedireco, BMW AS Busquets, Arnica-Sport, Pizzanova, Lumine, Inpublic i moltes altres marques que han col·laborat en una bossa per a tots els corredors i corredores que han participat de la prova.

La cursa també ha comptat amb la participació de Jaume Leiva, un dels millors atletes de l'estat, que la setmana passada va estar a punt d'aconseguir la mínima olímpica en la Marató de Barcelona.

gimnastic-ucrania