gimnastic-banner-the-beat-challenge

Sergio Rodríguez, presentat

El jove jugador sevillà ha estat presentat oficialment com a nou jugador del Gimnàstic de Tarragona SAD. El mitjapunta ha vestit per primer cop la indumentària grana al Nou Estadi, on ha posat davant els mitjans de comunicació en les fotografies protocol·làries. Prèviament a la presentació, Sergio s’ha exercitat amb els nous companys d’equip.

El president, Josep Maria Andreu, ha estat l’encarregat de donar-li la benvinguda oficial en aquesta nova etapa professional. Andreu ha repassat la trajectòria del nou futbolista grana en aquestes passades temporades i ha destacat la gran incorporació que ha fet el Nàstic. Mentre, el protagonista, Sergio Rodríguez, ha declarat que ve amb molta il·lusió per ajudar l’equip en la lluita per l’objectiu. A més a més, considera que li ha sorprès el nivell de la plantilla en aquest primer entrenament, així com el gran ambient existent en el vestidor.

El futbolista estarà vinculat amb l’entitat grana, mitjançant la cessió del Real Betis, fins al juny de la present temporada. 

gimnastic-ucrania