gimnastic-banner-the-beat-challenge

Signatura d’autògrafs abans de Nadal

La Botiga Museu del Gimnàstic de Tarragona ha rebut la visita de nombrosos nens i nenes durant aquesta tarda amb la il·lusió d’aconseguir l’autògraf dels jugadors del primer equip.

La Botiga Museu del Gimnàstic de Tarragona ha rebut la visita de nombrosos nens i nenes durant aquesta tarda amb la il·lusió d’aconseguir els respectius autògrafs dels jugadors del primer equip.

A més a més, molts d’ells també s’han volgut fotografiar amb Fali, Albentosa, Bernabé, Imanol, Luis Suárez i Djetei, que s’han distribuït en parelles per rebre a tota la canalla que s’ha apropat fins a l’Avinguda Catalunya 22C, des de les 17.30 a les 20 hores.

Tots els nens han volgut participar en una de les activitats estrella d’aquesta setmana a la Botiga Museu. El programa d’activitats ‘Viu el Nadal amb el Nàstic’ continuarà les dues pròximes tardes. Demà, dijous, es realitzarà una xocolatada solidària que servirà per recaptar fons per Càritas Tarragona. Mentre que el divendres, a partir de les 17.30 h, es podran entregar les cartes de Nadal al Pare Noel.

gimnastic-ucrania