gimnastic-banner-the-beat-challenge

Soci, convida a un amic i veniu al Nàstic – Girona FC

El Gimnàstic de Tarragona, SAD ofereix noves promocions als socis per al penúltim i transcendental matx al Nou Estadi, el qual es disputarà el diumenge 28 de maig a les 18 hores.

El Gimnàstic de Tarragona, SAD ofereix noves promocions als socis per al penúltim i transcendental matx al Nou Estadi, el qual es disputarà el diumenge 28 de maig a les 18 hores.

Per aquest partit davant el Girona FC, tots els socis abonats podran recollir una entrada de la seva localitat, totalment de franc. Des d’aquesta tarda i fins al dia de partit, tots els socis que desitgin venir acompanyats dels seus amics i/o familiars podran passar per les oficines a retirar la corresponent entrada. Mentre que a partir del dilluns 22 es posaran a la venda les entrades per al públic en general, al preu habitual de la temporada: Gol 15€, Preferent 20€ i Tribuna 30€. Cal remarcar que durant la present setmana només podran adquirir entrades els socis, a banda de l’entrada de franc. Aquesta promoció per a socis, corresponent a la jornada 40 de LaLiga 1|2|3 davant el Girona FC, està limitada a l’aforament en cadascuna de les zones del Nou Estadi.

A més a més, com en anteriors partits, els socis i també els aficionats no abonats, podran beneficiar-se novament d’una promoció a la Nàstic Hummel Store. Per la compra de qualsevol de les samarretes oficials de joc o kits infantils del present curs esportiu 2016-2017, al preu de 35€ la unitat, rebran una entrada de franc a la zona de Gol. Aquesta promoció també està limitada a l’aforament de les respectives zones de Gol Nord i Sud del Nou Estadi.

L’horari de les oficines és de dilluns a divendres, de 9 a 13.30 hores i de 16 a 19 hores, i diumenge 28 de maig, dia de partit, s’obrirà a partir de les 16 hores. La Nàstic Hummel Store també està oberta de dilluns a divendres de 10 a 13.30 i de 17 a 20 hores, i també, el dia de partit, dues hores abans de l’inici del matx davant el conjunt gironí.

 

gimnastic-ucrania