gimnastic-banner-the-beat-challenge

Soci, recorda que resten tres partits per gaudir de les entrades de compensació

Pels partits davant CE Sabadell, Linares i UCAM Murcia

El Gimnàstic de Tarragona recorda a tots aquells socis 2021-2022, que encara no han exhaurit les 6 entrades per als seus amics i/o familiars, que ho podran fer en els tres propers enfrontaments de la Primera RFEF al Nou Estadi.

Aquestes entrades corresponen a les de compensació de la temporada passada i es poden repartir en la quantitat que el soci desitgi durant els enfrontaments davant el CE Sabadell, el Linares Deportivo i l’UCAM Murcia. Recordem que, tal i com l’entitat va informar el passat 23 d’agost, aquestes sis entrades es poden gaudir durant els sis enfrontaments inicials. Els duels ja disputats davant FC Barcelona, Betis Deportivo i CD Alcoyano, que van finalitzar amb victòria, i els tres pendents per jugar.

Les entrades pels tres partits en qüestió ja es poden retirar a les oficines del Nou Estadi. El duel davant el CE Sabadell és aquest dissabte a les 19 hores; el del Linares Deportivo, el diumenge 24 d’octubre a les 12 h; i el de l’UCAM Murcia, el diumenge 14 de novembre a les 17 hores.

L’horari d’oficines és de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h i de 16 a 19 hores. Mentre que el dia de partit, des de dues hores abans de l’inici del matx corresponent. L’entitat es reserva el dret de modificar la promoció per qüestions d’aforament.

El Gimnàstic de Tarragona anima a que tots els socis 2021-2022 puguin sumar nous abonats per aquesta temporada i així compartir les victòries amb els seus amics i/o familiars al Nou Estadi.

A més, recordem que tots els socis que portin un nou abonat associat al carnet daurat del curs passat, rebran una de les samarretes oficials d’entrenament del primer equip. Els abonats que ja ho han fet, poden passar per la Botiga-Museu l’Energia del Nàstic a recollir un dels tres models disponibles. L’horari és de dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 17 a 20 hores; dissabte, de 10 a 14 hores.

gimnastic-ucrania