gimnastic-banner-the-beat-challenge

Soci, subscriu-te a l'Sport i beneficia't d'un 50% de descompte

El Gimnàstic de Tarragona SAD i el diari Sport signen un conveni de col·laboració fins a final de temporada. Ambdues parts treballaran mútuament per tal d’incrementar el grau d’informació del soci i aficionat grana.

Amb aquest acord, el soci del Nàstic es podrà beneficiar d’un descompte especial del 50% en la subscripció trimestral al diari Sport. És a dir, el soci que ho desitgi rebrà l’exemplar de l’Sport còmodament a casa seva (*), de dilluns a diumenge, per tan sols 46€ durant 3 mesos (enlloc de 92€).

Sport oferirà una major cobertura informativa de l’entorn grana en aquesta segona volta del campionat lliguer, en la qual s’espera que la il·lusió dels aficionats vagi incrementant-se en cadascun dels partits restants fins a final de temporada.  

Els socis interessats poden formalitzar la seva subscripció a través del següent enllaç: http://pdf.sport.es/oferta/nastic o bé, al número de telèfon: 902 390 100 (de dilluns a divendres de 9 a 19h i dissabtes de 9 a 14h).

 

(*) sempre que existeixi la modalitat d’entrega a domicili a la seva localitat. En cas contrari la subscripció es formalitzarà a través de vals bescanviables a qualsevol quiosc.

gimnastic-ucrania