gimnastic-banner-the-beat-challenge

Soci, tens una entrada extra per al Nàstic-Córdoba CF

Després de les bones entrades que s’han registrat en els partits davant la UD Almería i el Granada CF al Nou Estadi, el Nàstic torna a oferir als seus socis la possibilitat de retirar una entrada extra per al partit de diumenge 6 de gener (18 hores) entre el Nàstic i el Córdoba CF.

Després de les notables entrades que s’han registrat en els partits davant la UD Almería i el Granada CF al Nou Estadi, el Nàstic torna a oferir als seus socis la possibilitat de retirar una entrada extra per al partit de diumenge 6 de gener (18 hores) entre el Nàstic i el Córdoba CF.

Els dos últims partits jugats al Nou Estadi han viscut les millors entrades de la temporada amb 8.436 espectadors davant la UD Almería i 8.625 seguidors contra el Granada CF. Ara davant la importància del partit contra el conjunt andalús, el Nàstic torna a oferir la possibilitat que tots els socis granes pugin retirar una entrada de la zona del camp on estiguin abonats, fins a esgotar les localitats disponibles, i així poder convidar a veure el partit a algun familiar o amic.

L’entrada extra es pot recollir a:

  • Oficines de la SAE, de dimecres 2 de gener a divendres 4 de gener de 9 a 13:30 hores i de 16 a 19 hores o diumenge 6 de gener, des de dues hores abans del partit.
  • Botiga i Museu de l’Avinguda Catalunya 22C, de dimecres 2 de gener a dissabte 5 de gener de 10 a 13:30 hores i de 17 a 20 hores.
gimnastic-ucrania