gimnastic-banner-the-beat-challenge

Sopar Solidari Club Empresa 2016

El Gimnàstic de Tarragona, SAD va celebrar ahir al vespre una nova edició del Sopar Club Empresa. En aquesta edició, l’acte es va celebrar al Pavelló del Club Gimnàstic de Tarragona i va tenir caire solidari per tal de recaptar fons per a l’equip del Nàstic Genuine.

El Gimnàstic de Tarragona, SAD va celebrar ahir al vespre una nova edició del Sopar Club Empresa. Aquest any, el Pavelló del Club Gimnàstic de Tarragona va acollir aquesta vetllada de caire solidari per tal de recaptar fons per a l’equip del Nàstic Genuine.

El Sopar Club Empresa 2016 va comptar amb un total de 290 assistents i més de 30 empreses del teixit empresarial de la zona tarragonina que col·laboren amb el Nàstic en la present temporada. L’edició d’aquest any es va iniciar després de dos quarts de nou de la nit i va tenir com a protagonistes els nens i nenes del “millor equip de la història del Nàstic”, el jugadors del Nàstic Genuine. Entre d’altres aspectes decoratius, el nom dels 25 futbolistes del Genuine anomenaven cadascuna de les taules preparades per a la vetllada d’ahir dijous a la pista del pavelló grana.

El ponent convidat en aquesta edició va ser Pedro García Aguado, l’ex-waterpolista campió dels Jocs Olímpics de Barcelona 92’, entre d’altres fites esportives, i anteriorment conductor del programa ‘Hermano Mayor’ de Cuatro. Pedro García, que també treballa amb La Casa de Carlota, l’entitat encarregada de confeccionar el logotip del Genuine, va fer una ponència motivacional i d’autosuperació a tots els assistents. Prèviament, el president Josep Maria Andreu, acompanyat del Rubén i l’Álvaro, els capitans de l’equip, i la resta de nens i nenes que van estar-hi presents, va realitzar un petit discurs explicant el projecte del Nàstic Genuine. Seguidament, el president de LaLiga, Javier Tebas, també va voler dedicar unes paraules als membres de l’equip, anunciant LaLiga Genuine per a persones amb discapacitat intel·lectual que hi ha prevista per la temporada vinent.

Després de les postres i la ponència del Pedro García Aguado, passada la mitjanit, es va donar per finalitzat el Sopar Solidari del Gimnàstic de Tarragona, SAD 2016.

gimnastic-ucrania