gimnastic-banner-the-beat-challenge

Sorigué, nou patrocinador oficial del Gimnàstic de Tarragona SAD

El Gimnàstic tanca un acord per tres temporades amb l’empresa catalana.

Sorigué té una trajectòria de més de 40 anys a Tarragona.

 

23 de desembre de 2014- El Gimnàstic de Tarragona SAD i Sorigué, grup empresarial que està present a Tarragona des de fa més de 40 anys, presenten el nou acord de patrocini per les temporades esportives 2014-15, 2015-16 i 2016-17.

A l’acte de presentació han assistit el president del Gimnàstic de Tarragona SAD, Josep Maria Andreu, i el conseller delegat de Sorigué, Luis Villena.

La relació entre el Nàstic i el grup empresarial es va iniciar la passada temporada. Amb la firma d’aquest contracte s’oficialitza el recolzament de l’entitat al principal exponent esportiu de la ciutat.

L’acord signat contempla el patrocini de Sorigué al club en tres temporades. Com a contraprestació al patrocini, la imatge de la empresa anirà lligada al Nàstic en diferents suports i tindrà presencia a l’estadi i als camps d’entrenament. A partir de la propera temporada Sorigué apareixerà com a principal patrocinador a la camiseta oficial de joc. La nova equipació es presentarà a finals d’aquesta temporada 2014-2015.

 

Sorigué

Sorigué és un conglomerat empresarial amb origen a la dècada dels ’60 i referent a Espanya en les àrees de serveis i obres hidràuliques, edificació, obra civil i conservació, gestió de residus, projectes industrials, manteniment urbà, jardineria i paisatgisme, asfalts i materials. 

Recentment el grup empresarial ha presentat la seva nova identitat corporativa que aglutina sota la marca Sorigué la seva estructura de 40 empreses amb més de 2.000 empleats.

Sorigué té una destacada presència a la ciutat de Tarragona des de fa 40 anys a través de les seves societats ACSA Obras e Infraestructuras SAU, Aficsa, Nordvert, i Cumesa. Actualment, el grup realitza el manteniment de l’obra civil de les instal·lacions portuàries del Port de Tarragona i el manteniment i conservació de la traça de les instal·lacions del Consorci d'Aigües de Tarragona, entre altres actuacions. L’entitat preveu noves inversions i una ampliació de la seva plantilla en més de 60 persones a Tarragona.

El grup intervé en tot el territori nacional a través de les seves empreses i equips, especialment a Catalunya, Aragó, Balears, Madrid i Andalusia. També desenvolupa projectes en l'àmbit internacional.

Com a part de la seva política de Responsabilitat Social Corporativa, el grup recolza a la Fundació Sorigué, institució que desenvolupa activitats en l'àmbit cultural, social i educatiu. El grup també dona suport a iniciatives esportives.

 

Més informació:

Departament d’Imatge i Comunicació

Josep Plana

0034 616 441 964

j.plana@sorigue.com

 

Anna Garcia Sagué

0034 673 700 368

anna.garcia@sorigue.com

gimnastic-ucrania