gimnastic-banner-the-beat-challenge

Sorigué i Nàstic renoven col·laboració

Dues temporades més com a principal patrocinador

El grup empresarial Sorigué i el Gimnàstic de Tarragona amplien la seva vinculació fins a juny de 2022, després del nou acord signat per les dues entitats.

Aquesta renovació permetrà continuar desenvolupant noves col·laboracions conjuntes després de l’extensió del conveni, que novament s’ha perllongat amb una ràpida entesa entre les dues parts. El grup empresarial Sorigué es va unir com a main sponsor de l’entitat la temporada 2013-2014, quan l’equip es trobava a la Segona Divisió B.

Per a Sorigué aquesta col·laboració és part del seu compromís amb els territoris on duu a terme la seva activitat i de la seva vocació de retorn. A Tarragona Sorigué hi és present des de la dècada dels 70.

El compromís amb el Club ha estat fonamental des de l’inici, aconseguint plegats l’objectiu d’ascendir a la categoria de plata del futbol nacional. Sis anys després i amb una situació esportiva similar, el grup empresarial referent en construcció i serveis a la ciutat i la indústria col·labora amb l’entitat tarragonina en els diferents projectes socials que es treballen; ja sigui de caire solidari, el Nàstic Genuine, entre d’altres accions de responsabilitat social corporativa.

Com  a novetat, el blau corporatiu de Sorigué serà el color de la segona equipació tècnica oficial per aquesta temporada 2020-2021.

El conseller delegat de Sorigué, Luis Villena; i el president del Gimnàstic de Tarragona, Josep Maria Andreu, han estat els encarregats de segellar la renovació de l’acord. Villena ha manifestat la seva satisfacció per la col·laboració que “uneix a entitats i a persones que contribueixen activament en el benestar de la societat”. Per la seva part, Josep Maria Andreu ha destacat la importància de “tenir el suport d’un dels motors econòmics del territori que, un cop més, mostra la voluntat de créixer tot i les adversitats del context actual”.

gimnastic-ucrania