gimnastic-banner-the-beat-challenge

Sorteig d'entrades pel partit SD Huesca – Nàstic

Avui dia 21 de maig, s’ha realitzat el sorteig  per conèixer els afortunats que podran adquirir entrades pel partit d’anada del play-off d’ascens.  L’acte s’ha dut a terme davant de les oficines de la Federació de Penyes del  Nàstic i ha estat dirigit pel notari Miguel Martínez Socías.

D’entre les 2018 sol·licituds per les 200 entrades disponibles, les escollides per sorteig han estat les del número 1 al 191 i les del 2011 al 2018. Els afortunats del sorteig podran passar a recollir i fer el pagament de les seves entrades a les oficines de la Federació de Penyes del Nàstic a partir de demà, divendres dia 22, a les 10:00h a 13:00h del mati i de les 18:00h a les 20:00h de la tarda. No obstant, en cas de no fer-ho durant el dia de demà i en l’horari especificat, les entrades no recollides quedaran alliberades i passaran a disposició del següents números a partir del 191.

En cas que demà a partir de les 20:00h, es confirmi que hi haurà més entrades a disposició del Nàstic, aquestes seran repartides per ordre correlatiu a partir del número 191 o del número resultant després d’haver alliberat les entrades dels socis que no hagin passat a recollir-les.

A partir del dia de demà, la Federació de Penyes del Nàstic es posarà en contacte amb els guanyador per explicar-los els detalls de com recollir les seves entrades.  

Recordem que el preu de les entrades pel SD Huesca – Nàstic del proper diumenge és de 23€. 

gimnastic-ucrania