gimnastic-banner-the-beat-challenge

'Stage' a Rialp

La plantilla del Gimnàstic de Tarragona apura els dos últims dies d’stage a Rialp abans d’afrontar el segon amistós de la pretemporada davant El Catllar. Després de la victòria d’ahir a Andorra, el conjunt grana ha fet aquest matí un descens de ràfting pel riu Noguera Pallaresa i han gaudit de la tarda lliure.

El dilluns i el dimarts els futbolistes es van exercitar en doble sessió diària al Camp Municipal de Rialp per preparar-se físicament i tàcticament per aquesta nova temporada a la Segona Divisió B. Mentre, el dimecres, després de l’entrenament matinal els jugadors es van desplaçar fins al Principat d’Andorra per jugar el primer amistós de la pretemporada davant un combinat de futbolistes andorrans.

El conjunt de Vicente Moreno es va imposar per 0-3 amb gols de Marcos, Rocha i Rayco, un total de 25 futbolistes van participar en l’enfrontament d’ahir dimecres, a excepció de Marc Martínez que es recupera d’unes petites molèsties físiques. A banda del resultat final, aquest primer partit també va servir per veure les noves cares de l’equip i l’adaptació d’aquests amb els seus nous companys. El partit va deixar bones sensacions en vistes als tres propers partits que afrontarà el Nàstic en una setmana. El dissabte dia 2 d’agost, el conjunt grana visitarà El Catllar a les 19.00 hores; el següent dia es desplaçarà fins a Castelldefels per disputar el partit de Copa Catalunya les 19.00 hores i, finalment, el dimecres dia 6 es  disputarà el primer partit d’aquest nou curs al Nou Estadi, l’amistós serà davant el CE Sabadell a les 21.00 hores.

gimnastic-ucrania