gimnastic-banner-the-beat-challenge

Stage del Nàstic a Holanda

El primer equip del Gimnàstic de Tarragona va arribar ahir de terres holandeses, on va efectuar el seu stage de pretemporada. L’equip es va instal•lar al Golden Tulip, un hotel de quatre estrelles situat a les afores d’Epe i envoltat de bosc. Es tractava, doncs, d’una zona tranquil•la i a només dos quilòmetres de dos camps de futbol que disposaven de diverses instal•lacions, com ara un gimnàs.

Javi López i la resta del cos tècnic va programar dues sessions gairebé diàries on es combinaven els exercicis físics amb la pilota, un element que el nou entrenador vol tenir molt en compte. La feina física era monopolitzada pel nou preparador físic, Gerardo Izaguirre, mentre que López aprofitava els exercicis amb l’esfèrica per fer tota mena de comentaris als seus jugadors.

Durant l’estada, els de Tarragona només van disputar un partit. Va ser el diumenge 29 de juliol contra el SV Vaassen, equip situat a 7 quilòmetres d’Epe, i el resultat va ser de 0 a 1 favorable als granes gràcies a un gol de Campano. Va ser un matx dedicat a compenetrar els nous jugadors i a provar qüestions tàctiques.

Però l’estada en terres holandeses també va tenir moments de distracció, com ara la visita turística a Amsterdam que va efectuar la plantilla, aprofitant una tarda de descans. Els juvenils Víctor Oribe, Sergio López i Denis Coch van poder gaudir de l’stage com uns integrants més del conjunt grana.

gimnastic-ucrania