gimnastic-banner-the-beat-challenge

Superem els 7000 socis nastiquers

El Gimnàstic de Tarragona, SAD va superar ahir la xifra de 7.000 abonats d'aquesta temporada 2017-2018. L'entitat grana segueix augmentant la seva massa social per tal de congregar al màxim nombre de socis aficionats a les grades del Nou Estadi en cadascun dels partits.

El Gimnàstic de Tarragona, SAD va superar ahir la xifra de 7.000 abonats d’aquesta temporada 2017-2018. L’entitat grana segueix augmentant la seva massa social per tal de congregar al màxim nombre de socis aficionats a les grades del Nou Estadi en cadascun dels partits.

L’1 d’agost és superava la xifra dels 6.000 socis. I en menys de dos mesos, un nou miler d’aficionats al Nàstic han formalitzat el seu abonament pel present curs, arribant als 7.012. El Gimnàstic de Tarragona espera seguir incrementant aquesta xifra, sobretot, a partir de la segona volta de LaLiga 1|2|3, quan tots aquells socis que hagin assistit al 100% dels primers 10 partits al Nou Estadi, rebran un nou abonament que podran registrar al seu nom o al de la persona que prefereixin.

 

gimnastic-ucrania